Bilbatterier i Hortlax

Annons:
Bra och billigt bilbatteri i Hortlax - här hittar du det bästa och billigaste bilbatterierna i Hortlax. Om du bor i eller besöker Hortlax och är i behov av bilbatteri eller andra reservdelar till bilen så kan du ta kontakt med något av nedanstående 1 företag eller bilverkstäder i [STAD från listan nedanför. De flesta bilförsäljare och bilföretag i Hortlax kan hjälpa dig med bilbatteri, startkablar samt andra tillbehör till bilar som du kan tänkas behöva.
Annons:

Bilbatteri i Hortlax

Nedanför ser du vår lista över alla bilföretag där du kan köpa bilbatteri i Hortlax.

Myrestam Värmepump Kylteknik/MVK
Edviksv. 70
944 31 HORTLAX

Annons:

Bilbatteriladdare i Hortlax

Om ditt bilbatteri har slutat fungera så kan det räcka med att du skaffar en bilbatteriladdare, något som de flesta som säljer bilbatterier i Hortlax också tillhandahåller. För information om komplett utbud av biltillbehör som bilbatteriladdare, startkablar samt bilbatterier i Hortlax rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera av bilföretagen i Hortlax från listan ovanför.

Bilbatterifakta om orten Hortlax

I Hortlax finns som bekant minst ett verksamt bilföretag som säljer bilbatterier, startkablar och liknande biltilbehör. Nedan kan du ta del av lite allmän fakta om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du läsa mer om Hortlax om du vill veta mer än saker relaterat till bilbatterier i Hortlax.

I Hortlax hittade vi sammanlagt 1 olika bilverkstäder och bilföretag som säljer bilbatterier, startkablar samt bilbatteriladdare. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon ställe som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra bilföretag i Norrbotten.
Annons: